Головна » 2012 » Липень » 06
1
Дана стаття  сайту призначена для вебмайстрів, початківців вебмайстрів і активних користувачів інтернету, які намагаються дізнатися, як можна заробити в інтернеті на контекстній рекламі і забезпечити собі додатковий, а може бути і основний дохід.
Тут я опишу, як можна заробити в інтернеті з найпопулярнішим, зарубіжним рекламним перевіреним спонсором Google AdSense.
Google AdSense - це платоспроможний спонсор, який працює з усіма країнами, і найбільш підходить для Росії та країн СНД.
Запитайте як і скільки можна заробити в інтернеті з Google AdSense?
Можна багато, а можна і нічого :) Банальна фраза - все залежить тільки від вас ..., а так і є, насправді все залежить від конкретної людини, можу тільки сказати що ціни починаються приблизно від 0,01 $ і вище за клік, вироблений на Вашому сайті.
Все просто, сенс даного заробітку полягає в тому, що Ви на своєму сайті розміщуєте контекстні оголошення системи Google AdSense і кожен пе ... Читати далі »
0
Ви фрілансер? Ні? Якщо Ви зайшли на цей сайт, то або фрілансер, або хочете ним стати. Звичайно, віддалена або надомна робота стає все більш популярною формою працевлаштування. Хоча, звичайно, варто розрізняти віддалену форму роботи і власне позаштатним (або - позаштатний, як кому подобається), оскільки робота на дому або віддалена робота, це найчастіше просто варіант працевлаштування, тоді як фріланс в чистому вигляді (неважливо хто Ви - копірайтер, програміст або проект-менеджер) - це швидше вже Інтернет-заробіток, навіть - домашній бізнес. Хоча працюють у фрілансі, розглядають свою надомну роботу як тимчасову роботу, навіть як підробіток, деякі фрілансери все ж стають профі і працюють вже не заради додаткового заробітку.

Отже, я, на myinternet-robo.ucoz пишу про те, як заробити в Інтернеті, описую варіанти заробітку в Мережі, надомної роботи, організації домашнього бізнесу. Людям, які цікавляться фрілансом як тимчасовою роботою - не читати!