Головна » 2012 » Липень » 6 » Як заробити в інтернеті з Google AdSense. Що з себе представляє даний вид заробітку?
18:00
Як заробити в інтернеті з Google AdSense. Що з себе представляє даний вид заробітку?
Дана стаття  сайту призначена для вебмайстрів, початківців вебмайстрів і активних користувачів інтернету, які намагаються дізнатися, як можна заробити в інтернеті на контекстній рекламі і забезпечити собі додатковий, а може бути і основний дохід.
Тут я опишу, як можна заробити в інтернеті з найпопулярнішим, зарубіжним рекламним перевіреним спонсором Google AdSense.
Google AdSense - це платоспроможний спонсор, який працює з усіма країнами, і найбільш підходить для Росії та країн СНД.
Запитайте як і скільки можна заробити в інтернеті з Google AdSense?
Можна багато, а можна і нічого :) Банальна фраза - все залежить тільки від вас ..., а так і є, насправді все залежить від конкретної людини, можу тільки сказати що ціни починаються приблизно від 0,01 $ і вище за клік, вироблений на Вашому сайті.
Все просто, сенс даного заробітку полягає в тому, що Ви на своєму сайті розміщуєте контекстні оголошення системи Google AdSense і кожен перехід, відвідувача Вашого сайту по такому оголошенню Вам оплачується.
Так, в принципі просто, але ціна кліка дуже залежить від теми сайту. Більш ділові тематики приносять багато більший дохід ніж розважальні. Для особливо розумних, ніколи не накручуйте AdSense навіть не намагайтеся!
Всі зароблені кошти отримуєте чеками в доларах США. Поки тільки чеки, в WebMoney (WMZ) гугл поки не платить, хоча чеком виходить вигідніше ніж WMZ, але довше. Чеки висилаються кожного місяця в 20-х числах, але не менше 100 $.
Приходить чек приблизно через 2 тижні після відправки (живу в Україну). Переводити чек на даний момент вже не проблема, переведення в готівку займаються багато банків, наприклад "Приватбанк", "Альфа-Банк", "Аваль" і.ін.
Також є швидка і безпечна доставка чека протягом тижня, вартість такої доставки 24 $ (рекомендую, дійсно швидко). У записі є можливість відключити щомісячну висилку чека, накопичити нормальну суму грошей і після цього замовити ..., вирішувати Вам.
Сказати по правді то, це дивовижна можливість заробити в інтернеті для маленьких, середніх і великих веб-сайтів. Тому не втрачайте часу даремно, а приступайте і починайте заробляти.
Переглядів: 1772 | Додав: GERCOH | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 1

jakAbapy

  • 03.02.2013 06:46

как это секс впервый раз у парней бес платное порнофото секс шопы в спб прозрачные трусики порно пять причин, из-за которых мужчины отказываются от секса найти секс картинки бесплатно волосатые мачо порно видео найти порно фото толстых мулаток секс втроем дома работа с массивами в msexel порно ролики зрелые секс с мамой фото, видео видно большие сиськи порно видео бесплатно гей сайты скрытое любительское порно зaкaчaти порно секс фильм.

Добавить комментарий


Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Код *: