Головна » 2012 » Лютий » 17 » Новий Український САР FOX-BUX !!!
22:09
Новий Український САР FOX-BUX !!!
      Давно хотіли почерпати з мережі "щось" стоїть і цікаве? А як Ви віднесетеся до того, що це "щось" будуть гроші? Та-та, саме гроші! Ми можемо запропонувати Вам необмежений дохід за виконання зовсім легкої "роботи", якщо це взагалі можна назвати працюй звичайно. Все що ви робитимете це переходити по засланнях рекламодавців і виконувати зовсім не складні завдання за винагороду. Ви наврядче заробите у нас мільйони, але надалі, якщо ви проявлятимете активність і залучатимете рефералів, ви зможете заробляти в середньому від 10-100 гривень в день. Fox-Bux це Українська система активної реклами і ми будемо лише раді якщо ви станете постійними відвідувачами нашого самшиту. У цій системі активної реклами ви можете заробляти навіть просто спілкуючись з іншими користувачами самшиту в чаті. Та у нас платний чат і за кожне своє повідомлення користувач отримує винагороду!!! Адміністрація цієї САР постійно прагне поліпшити систему аби користувачам було приємно повернутися сюди знову. Fox-Bux це Українська система активної реклами де ви зароблятимете на позитиві!)

А тепер головне, що ж саме ми Вам пропонуємо:


    Пользователям Цікава робота
    Швидкі виплати
    Відсутність комісій на виплати
    Двох-рівнева реферальна система
    Відсутність порнографії
    Конкурси
    Платний чат
    Унікальні функції


Реєструватися!

Розкручування сайтів - збільшення відвідуваності

Вашому проекту потрібні відвідувачі? Ви шукаєте клієнтів на свій товар? Ви хочете просунутися в рейтингу пошукових систем? Реклама на Fox-Bux - прекрасна можливість залучення цільової аудиторії на ваш Web-сайт. Ця Українська система акивної реклами допоможе вам залучити тисячі потенційних клієнтів. Вони зможуть повною мірою ознайомитися з вашою продукцією або послугами. Зручний інтерфейс дозволить Вам повністю контролювати замовлену Вами рекламу на даному самшиті. Fox-Bux це САР яка може вам запропонувати такі види реклами як: динамічні заслання, псевдодинамічні заслання, рекламні листи, статичні заслання, банери 468x60, банери 100x100, банери 88x31, заслання у фреймі, заслання в чаті, сайти в хмарі сайтів, текстові оголошення, заслання в рядку, що біжить, заслання в рядку "Платна реклама", масова розсилка, контекстна реклама, пікады. Fox-Bux - це самшит який завжди рад співпраці!) З нашою САР ви можете розраховувати на швидке збільшення відвідуваності за мінімальну ціну!)


А тепер головне, що ж саме ми Вам пропонуємо:

    Рекламодателям Дуже низькі ціни на рекламу від 1 копійки!
    Розкрутка Вашого сайту в серфінгу
    Підвищення тИЦ
    Розміщення контекстної реклами і різних банерів
    Розміщення завдань
    Знижки і конкурси
    Відсутність порнографії
    16 видів реклами!


Розмістити рекламу!

Переглядів: 1527 | Додав: GERCOH | Теги: Цікава робота, серфінг, Український САР, Платний чат, FOX-BUX, Розкручування сайтів, 16 видів реклами | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0

Добавить комментарий


Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Код *: