Головна » 2012 » Лютий » 20 » Новини на 12 Лютого (ClixSense, SeoSprint, IncraseBux & co, BUXP, Buxify V2, NeoBux, PTCBox).
22:03
Новини на 12 Лютого (ClixSense, SeoSprint, IncraseBux & co, BUXP, Buxify V2, NeoBux, PTCBox).
ClixSense.com - Адмін похвалився максимальним единоразовым платежем, відразу для 1064 користувачів, при чому це був їх перший платіж, раніше такого не здійснювалося!. Ну а я замовив чергову виплату на сайті ;) .

SeoSprint.net - після ddos атак на головний сервер, Адміністрація вирішила змінити центральний сервер і зараз просить оповіщати про можливі помилки і Глюка, який може виникнути, у мене сайт все ще працює з перебоями.

IncraseBux.com & co - сайти Нельсона почали заповняться відгуками про погану активність орендованих рефералов, у мене аендованные лише на Bux4Cash і Я теж відмітив падіння активності, можливо це економія средст, загалом всі сподіваються на стабілізацію ситуації.

BUXP.org - у зв'язку з проблемами в AlertPay з картами, Адмін вирішив знизити ліміти на виведення грошей через палицю (PayPal), тепер можна виводити як і на AlertPay - 7.99$.

Buxify V2 - у мене і не лише пропали десятки прямих рефералов, з чим це може бути зв'язано не зрозуміло, може зараховують лише тих, хто перейшов на нову версію ?, полазив на форумі, відповіді не знайшов .

NeoBux.com - Адмін потихеньку ввів на свій сайт і виконання завдань, які оплачуватимуться внутрішньо валютою сайту, деякими NeoCoins !
Аби взяти участь у виконанні завдань, потрібно відповідати деяким вимогам :

    Проглянути 20 Adprize за останніх 24 часаи 100 разів, за останніх 7 днів.
    Бути користувачем Neo не менше 60 днів.
    Проглянути не менше 1.000 заслань з дня реєстрації.

По словах Адміна, neocoins - будуть вельми коштовною валютою, яку можна буде вивести з сайту.
З чуток чув, що в завданнях пропонують що те купити на інших сайтах, Я намагався зайти, для України завдань не було, як в принципі зазвичай і буває на закордонних РТС :) .
Виконання завдань поки що у стадії тестування, тому все ще може змінитися.

PTCBox.com - баннерная реклама на сайті стала чому те гірше в 2 рази, якщо порівнювати з минулими результатами. До речі хто те знає, чи можна змінити свого реферала на сайті ?

Переглядів: 974 | Додав: GERCOH | Теги: Buxify V2, IncraseBux, ClixSense, Адміна, Alertpay, BUXP, PTCBox.com, NeoCoins | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 1

VASJA

  • 20.02.2012 22:35

Відносно BuxiFY-v2 - схоже, що прямі рефералы з'являються, коли перейдуть теж на нову версію сайту. Принаймні у мене так і було у випадку зі своїм братом (він мій реферал)

Добавить комментарий


Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Код *: