Головна » 2012 » Лютий » 5 » Вас вітає портал "myinternet-robo" - Реальний заробіток в Інтернеті
21:32
Вас вітає портал "myinternet-robo" - Реальний заробіток в Інтернеті

Робота в Інтернеті реальна! Щодоби в мережі обертаються колосальні суми грошей. Питання лише в тому, яким чином направити частину цього потоку через себе. Проект "robota-work" присвячений рішенню цієї задачі.

Реклама - кров Інтернету і практично будь-який спосіб заробітку в Інтернеті безпосередньо або побічно стосується реклами. Але реклама рекламі ворожнеча. Якщо робота в Інтернеті для Вас не нове поняття, то, швидше за все, Ви вже пройшли етап кликів по банерах, систем генерації трафіку і інших сервісів, що дозволяють успішно згаяти свій час даремно. Сповна природним стає вивід, що роботам платять мало, і, що ...
Заробіток в Інтернеті безпосередньо залежить від об'єму і якості знань

Чим більше знань і досвіду за плечима, тим легко помістити себе в грошовий потік, і тим більше природним стає перебування в нім. Наш сайт містить інформацію, якій Вам буде вистачає для того, щоб робота в Інтернеті стала ефективною і дозволила Вам створити власні активи. Вся інформація пропонується безкоштовно і від Вас не вимагається жодних вкладень.

Команда порталу "myinternet-robo" ретельно збирає, аналізує і тестує нові способи заробітку в Інтернеті. Після перевірки системи заробітку ми визначаємо, чи гідна така робота в Інтернеті Нашої з Вами уваги і часу. Ми відразу відкидаємо системи заробітку в яких можна втратити гроші або системи з неістотними заробітками. Таким чином, на нашому сайті представлений лише реальний заробіток в Інтернеті. Наприклад, тизерна мережа.

Для глибшого розуміння принципу роботи систем ми розділяємо їх на системи активного заробітку і системи пасивного заробітку.
Системи активного заробітку

Принцип роботи в таких системах: зробив - запрацював. З їх допомогою можна мати хороший і швидкий заробіток без вкладень. Але, для того, щоб мати дохід від таких систем необхідно постійно витрачати свій час. Чим більше знань для роботи з такою системою необхідно, тим більше заробітки. Радимо використовувати такі системи як біржі копирайтинга або онлайн аукціони в тому випадку, якщо у Вас недостатньо знань для роботи з системами пасивного заробітку або Вам подобається такий вигляд заробітку. В будь-якому разі, ця робота хороша для початківців. Ми радимо випробувати ці системи у дії і заразом отримати дуже корисний досвід. Ви можете працювати в цих системах у вільний від основної роботи час. Приблизний заробіток від такої роботи - вище середнього. Але не забувайте - дорога до успіху лежить через...
Системи пасивного заробітку

Концепція заробітку проста: одного разу виконана робота приносить дохід все життя, що залишилося. Інтернет дозволив дуже витончено реалізувати цю концепцію за рахунок сайтів. Сайт можна розглядати як рекламний майданчик. Привабливість такого рекламного майданчика визначається аудиторією і параметрами, які їй привласнили пошукові системи. Таким чином, ніж привабливіший майданчик, тим більше з неї заробіток. У свою чергу, системи пасивного заробітку дозволяють автоматизувати продаж реклами на Вашому майданчику, і, в ідеальному випадку (а таке буває), робота в Інтернеті зведеться до того, аби ходити до банкомату знімати гроші. Окрім цього, якщо зробити сайт з розумінням поділа, він розвиватиметься самостійно і приносити з часом все більше доходу.

Погодитеся, виглядає дуже принадно. Але, аби створити один такий сайт необхідно мати знання хоч би рівня веб-сервера-майстра, або мати значні засоби, аби інвестувати їх в проект. Але навіть маючи засоби, Ви можете не отримати бажаного результату, оскільки не зможете адекватно перевірити і оцінити результат виконаної роботи. Отже робота в Інтернеті - це досить складний процес, але він дозволить Вам знайти фінансову свободу
В світі нових технологій все визначається знаннями

Команда порталу "myinternet-robo" запрошує Вас ознайомитися з матеріалами нашого сайту і стати Майстром свого життя.
Переглядів: 1718 | Додав: GERCOH | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 1

andriy

  • 30.11.2012 22:02

ви використовуєти мій ІП 188.230........ прошу видалити або поміняйте

Добавить комментарий


Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Код *: