Головна » 2012 » Липень » 6 » ЗАРОБІТОК В ІНТЕРНЕТІ АБО РОБОТА В ІНТЕРНЕТІ, ФРІЛАНС.
17:49
ЗАРОБІТОК В ІНТЕРНЕТІ АБО РОБОТА В ІНТЕРНЕТІ, ФРІЛАНС.
Ви фрілансер? Ні? Якщо Ви зайшли на цей сайт, то або фрілансер, або хочете ним стати. Звичайно, віддалена або надомна робота стає все більш популярною формою працевлаштування. Хоча, звичайно, варто розрізняти віддалену форму роботи і власне позаштатним (або - позаштатний, як кому подобається), оскільки робота на дому або віддалена робота, це найчастіше просто варіант працевлаштування, тоді як фріланс в чистому вигляді (неважливо хто Ви - копірайтер, програміст або проект-менеджер) - це швидше вже Інтернет-заробіток, навіть - домашній бізнес. Хоча працюють у фрілансі, розглядають свою надомну роботу як тимчасову роботу, навіть як підробіток, деякі фрілансери все ж стають профі і працюють вже не заради додаткового заробітку.

Отже, я, на myinternet-robo.ucoz пишу про те, як заробити в Інтернеті, описую варіанти заробітку в Мережі, надомної роботи, організації домашнього бізнесу. Людям, які цікавляться фрілансом як тимчасовою роботою - не читати!

Мабуть, найважливіша ознака успішного фрілансера полягає навіть не в тому, скільки він заробляє, працюючи на дому, а наскільки йому подобається його домашня робота.

Отже, якщо Ви вибираєте заробіток в Інтернеті - читайте наші статті, огляди - підвищуйте свій рівень і отримуйте задоволення від роботи в Мережі!

Робота вдома - це наш вибір!
Переглядів: 992 | Додав: GERCOH | Теги: НАДОМНА РОБОТА, робота в інтернеті, фрілансер | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0

Добавить комментарий


Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Код *: